Årets bästa adventskalendrar för vuxna

Publicerad

Julen är på snart här vare sig du vill det eller inte! Och med den kommer alla julens glädjeämnen såsom familjesammankomster, gåvor och naturligtvis adventskalendrar.

Men hur hittar man adventskalendrar som även passar för vuxna? Det finns de som menar på att adventskalendrar bara är för barn, men enligt oss och många andra är detta helt fel. Under de senaste åren har nämligen adventskalendrar till vuxna blivit alltmer populära, och numera finns det flera olika roliga alternativ även för vuxna.

Här är några av de bästa adventskalendrarna för vuxna som vi tror att du kommer att älska! Om du vill köpa några av dessa produkter så rekommenderar vi att du läser vidare om just adventskalendrar för vuxna hos Hittajulklappar.nu som har bra information på området.

Haupt Lakrits Adventskalender

Om du gillar lakrits är det här adventskalendern för dig! Haupt Liquorice adventskalender innehåller 24 olika sorters lakrits, allt från sött till surt och till och med några kryddiga alternativ.

Detta är ett utmärkt alternativ för dem som vill prova något nytt varje dag i december. Det här årets upplaga av deras adventskalender innehåller 90 gram mer lakrits än förra året, så det finns mycket att njuta av!

Lakritsfabriken adventskalender

När vi ändå är inne på lakritstemat så kan vi även passa på att slå ett slag för Lakritsfabrikens adventskalender! Även denna kalender är fylld med 24 olika smaker av premiumlakrits, alla från Lakritsfabriken i Ramlösa.

Adventskalendern innehåller totalt 720 gram lakrits, och bakom luckorna hittar du favoriter från Lakritsfabrikens ordinarie sortiment samt en rad andra intressanta lakritssmaker

Schwarzkopf adventskalender

En annan adventskalender för vuxna som vi tror kommer kunna bli en storfavorit denna jul är schwarzkopf Adventskalender!

Kalendern är fylld med 24 professionella produkter, inklusive miniprodukter, fullstora produkter och en hel del limited edition varor. Det betyder att det finns mängder av överraskningar bakom luckorna i kalendern. Så om du letar efter en adventskalender som är annorlunda är Schwarzkopf Advent Calendar definitivt något att överväga!

English Tea Shop adventskalender

Om du eller någon i din närhet är en teälskare kan detta verkligen vara den perfekta adventskalendern! The English Tea Shop Advent Calendar innehåller 25 olika ekologiska hälsoteer i blandade smaker. Det betyder att det finns en ny och läcker kopp te att njuta nästan varje dag i december!

The Tea Shops adventskalender innehåller smaker som Happy Me, Beautiful Me, Calm Me och Comfort Me. Alla teer är ekologiskt grönt och utav riktigt hög kvalitet vilket gör detta till en bra present till alla teälskare!

Strumpkalender

Sist men inte minst på vår lista här idag för adventskalendrar för vuxna har vi en Strumpkalender! Den här kalendern är fylld med 24 par färgglada strumpor i storlekarna 40-45 till ett värde av cirka 1495 kr.

Så om du letar efter ett roligt och festligt sätt att hålla fötterna varma i vinter är detta definitivt en adventskalender för dig.